CRISI A ERC
Política 04/06/2011

Pelegrí creu que la decisió de Carod de deixar ERC indica la "desorientació" del partit

El dirigent d'UDC i conseller d'Agricultura destaca la "vàlua" de l'exvicepresident del govern i assenyala la debilitat actual de la formació republicana

Acn
1 min

TortosaEl fet que Josep-Lluís Carod-Rovira, exvicepresident del Govern i expresident d'ERC, deixi la militància a ERC és una mostra de la "desorientació" dels republicans, segons el secretari general d'UDC i conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una visita a Tortosa, el democratacristià ha lamentat aquest dissabte la notícia i ha mostrat el seu respecte per la "decisió personal" de Carod. Ha destacat la seva "vàlua política i l'aportació que ha fet a Catalunya des de la seva perspectiva i des del seu atrinxerament polític".

En canvi, ha subratllat que la decisió de Carod "demostra una absoluta discrepància i distància amb els plantejaments que avui té la direcció d'ERC" just quan calen més que mai "partits forts".

Pelegrí ha recordat que ERC i UDC comparteixen anys de treball i lluita, ja que van ser constituïts amb pocs mesos de diferència, ara fa 80 anys.

stats