Publicitat
Publicitat

Dos eurodiputats catalans porten el cas Pepe a la Comissió Europea

Els eurodiputats Ramon Tremosa (CiU) i Raül Romeva (ICV) s'han queixat a l'eurocambra que el jutge de competició no hagi sancionat la trepitjada del jugador del Reial Madrid a la mà de Messi. Han fet una pregunta parlamentària per demanar si la CE està "satisfeta"

Els eurodiputats Ramon Tremosa, de CiU, i Raül Romeva, d'ICV, s'han queixat a la Comissió Europea (CE) mitjançant una pregunta parlamentària que el jutge de competició no sancioni la trepitjada del jugador del Reial Madrid Pepe a la mà del blaugrana Leo Messi en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei.

Tremosa i Romeva demanen a l'executiu comunitari si "creu que aquests fets tan greus, vistos per milions de persones, moltes de les quals eren nens, no han de quedar impunes". "Està satisfeta la CE de saber que ningú del Comitè de Competició no s'ocuparà d'aquest cas de violència en l'esport?", pregunten el convergent i l'ecosocialista.

Tremosa i Romeva alerten que, si queda sense sanció, la trepitjada de Pepe a Messi "serà percebuda com a neutra per la societat". Ara, l'executiu comunitari haurà de respondre per escrit aquesta pregunta parlamentària sobre "valors en l'esport".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT