Política 03/02/2012

Pere Navarro defensa l'encaix entre el PSC i el PSOE per la pluralitat d'Espanya

El primer secretari dels socialistes catalans ha lloat la política econòmica de Zapatero després d'escoltar-lo al congrés dels socialistes espanyols

Acn
1 min
Pere Navarro, al centre, al Congrés del PSOE / ACN

SevillaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha defensat aquest divendres davant el plenari del 38è congrés del PSOE l'encaix plural entre el PSC i el PSOE i ha destacat la contribució dels socialistes catalans a la pluralitat de l'Estat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro, que ha defensat la gestió econòmica i els avenços en els drets socials de l'etapa de Zapatero, ha afirmat que els interessants a trencar aquesta relació són les forces nacionalistes d'un i altre extrem, que, segons ha afirmat, després no tenen impediments a pactar entre ells. També ha posat de manifest la feina feta en l'aprovació de l'Estatut i la necessitat de desplegar-lo en els pròxims anys.

El primer secretari del PSC ha fet aquestes manifestacions després d'escoltar l'última intervenció de Zapatero com a secretari general del PSOE. Segons han explicat fonts del PSC, el primer secretari ha coincidit amb Zapatero que la seva política econòmica ha salvat l'Estat de la fallida.

L'encaix PSC-PSOE, ha apuntat Navarro, ha de ser preservat des d'una visió plural, i ha advertit que està en el punt de mira de les formacions nacionalistes extremes, en referència a CiU i PP.

stats