Política 12/04/2012

Navarro diu que estan disposats a “pactes i acords” amb Mas però que les respostes són “molt agressives”

El primer secretari del PSC ha insistit, en una entrevista a RAC1, que tenen propostes però que és la Generalitat qui ha de prendre la iniciativa per arribar a acords "concrets" i "creïbles"

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha insistit que estan oberts a “pactes” i “acords” amb Arutr Mas però que la Generalitat ha de prendre la iniciativa per convocar una una reunió on s'arribin a propostes concretes. “Si el president ens convoca nosaltres hi serem però ara per ara les seves respostes són molt agressives”, ha dit en una entrevista a 'El món a RAC1'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com ja va dir aquest dimecres el PSC al Parlament, Navarro creu que primer s'ha de pensar en el benestar de la gent i per això ha dit que s'han de fer “unes polítiques d'estalvi que ens permeti mantenir un sistema públic més petit però que funcioni i sobretot assegurar l'assistència social”.

El líder dels socialistes catalans ha afegit que estan disposats ha acceptar “propostes que no responguin a la nostra línia ideològica però que són necessàries”. En aquest sentit ha criticat que no veu clara cap línia ideològica de CiU perquè “li estan votant totes les retallades al PP al Congrés”.

stats