Política 26/06/2012

Navarro: "Mas serà el primer president que posarà en risc la unitat civil de Catalunya"

El primer secretari del PSC, en referència al pacte fiscal, assegura que Mas vol "anar cap a un xoc de trens amb Espanya"

Efe
1 min

MadridEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acusat avui el president de la Generalitat, Artur Mas, de posar en "risc" la unitat civil de Catalunya i d'anar cap a un "xoc de trens" amb Espanya. En declaracions a Onda Cero i en ple procés sobre les negociacions per a un nou model de finançament, que el president català va defensar durant el seu viatge als Estats Units la setmana passada, Navarro ha expressat la seva "preocupació" davant el que considera un intent de "dividir" la societat catalana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Veiem amb preocupació que Mas intenti dividir la societat catalana. Per primera vegada, serà el primer president que posarà en risc la unitat civil de Catalunya. El que vol, suposo que des d'un punt de vista electoralista, és anar cap a un xoc de trens amb Espanya", ha argumentat el socialista.

Navarro ha lamentat, a més, l'"obsessió" del Govern per "retallar", però també, ha precisat, per "oblidar-se" que hi ha altres recursos, com l'impost de successions o algun altre, que gravi les grans fortunes.

stats