Política 14/06/2013

Madina, sobre la proposta de Navarro d'acabar amb el concert basc: "Ha perdut el cap!"

El diputat del PSOE i valor en alça del partit per succeir Alfredo Pérez Rubalcaba considera "una bogeria" aquesta petició del primer secretari del PSC

Ara
1 min

BarcelonaEduardo Madina, diputat del PSOE i un dels joves valors del socialisme espanyol més ben situats per liderar el partit, va considerar ahir, a la sortida del Congrés dels Diputats, que Pere Navarro "ha perdut el cap" en referència a la seva voluntat de suprimir de la Constitució el "privilegi" del concert econòmic basc i navarrès. "Però que deixi en pau la resta", va remarcar el diputat basc abans de preguntar-se: "Però, no volien un model com el basc? Jo no entenc res". Són paraules que comparteix amb Txiqui Benegas, també dirigent dels socialistes al País Basc. La conversa va ser captada ahir per les càmeres de Telecinco i es va emetre –amb subtítols, ja que el so és deficient– a l'informatiu de la nit. Podeu veure-la a partir del minut 23 en el compte enrere del vídeo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La direcció estatal del PSOE tampoc va rebre amb bons ulls la proposta de Navarro, que ja havia generat tibantors amb els seus companys espanyols arran de la petició d'abdicació del rei Joan Carles. "Estem treballant en un model d'Espanya fort, en un sentit federal de les autonomies i no puc compartir el criteri del senyor Navarro", va dir ahir dijous Elena Valenciano durant una roda de premsa a Segòvia sobre les paraules del primer secretari del PSC en referència al model de finançament basc i navarrès.

stats