NOU FINANÇAMENT
Política 12/07/2012

Pere Navarro: "CiU pretén que ens sumem a un concert econòmicament i políticament inviable"

El primer secretari del PSC, en un article a 'El Periódico', considera que la proposta del Govern "obriria un escenari incert" que podria anar "del xoc de trens" al "més lamentable dels ridículs"

Ara
1 min
Pere Navarro, en una imatge d'arxiu / ACN

Barcelona"CiU pretén que ens sumem a un concert econòmicament i políticament inviable". Aquest és el posicionament del primer secretari del PSC, Pere Navarro, en un article a 'El Periódico' que es publica el mateix dia que se celebra la segona cimera dels partits catalans sobre el pacte fiscal. Navarro considera que la proposta del Govern –que passa per una agència tributària catalana i per tenir la clau de la caixa– podria abocar Catalunya a un escenari "incert" que podria anar "des del tan cobejat per alguns xoc de trens" fins al "més lamentable dels ridículs".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari del PSC considera que l'acord de legislatura que van signar amb els nacionalistes és "paper mullat" i defensa el seu model federal de pacte fiscal. "Cal i és possible fer un salt qualitatiu, però en el marc del camí ja recorregut fins ara", apunta Navarro. Això vol dir una revisió del model sense singularitzar Catalunya dins la Lofca, que és precisament una demanda innegociable de l'executiu català.

stats