EL DEBAT SOCIALISTA
Política 19/12/2011

Pere Navarro manté Nadal i Iceta al capdavant del grup parlamentari socialista

Nadal seguirà sent-ne el president i Iceta, el portaveu. El nou primer secretari assegura que serà present a totes les reunions del grup parlamentari socialista

Guillem Genovès
1 min

BarcelonaJoaquim Nadal seguirà sent el president de grup parlamentari del PSC i Miquel Iceta seguirà fent de portaveu. Així ho ha ratificat el nou primer secretari del PSC, Pere Navarro, tan sols un dia després del final del procés congressual dels socialistes. Nadal formarà part de l'executiva del PSC com a president del grup parlamentari. Navarro també ha avançat que serà present a totes les reunions del grup parlamentari del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la sessió d'investidura del Congrés dels Diputats que s'estava duent a terme al mateix moment que la roda de premsa, Navarro ha alertat que el discurs de Rajoy és "el mateix que s'està aplicant a Europa i a les comunitats autònomes governades pel PP i CiU". Unes receptes, ha dit, "adreçades únicament a la retallada, a aprimar com més millor el sistema públic".

En l'àmbit català, Pere Navarro ha assegurat que el PSC "col·laborarà amb el Govern a estimular l'economia", una col·laboració que ha promès que serà "responsable, a diferència de la que ha fet el PP els últims anys a Espanya". "El nou PSC donarà respostes i ajudarà el Govern".

Navarro ha anunciat que el seu partit crearà un "laboratori d'idees" per tal de definir alguns dels conceptes actuals i d'establir les estratègies que el partit adoptarà. Algunes de les idees que desenvoluparan seran "el federalisme a l'Europa d'avui" i la immigració, que necessita un discurs "que arribi a tothom".

stats