Política 10/01/2013

Navarro considera un "frau democràtic" que Junqueras sigui cap de l'oposició

"No s'ha vist enlloc del món, i la presidenta del Parlament haurà de ser sensible i rectificar", considera el primer secretari del PSC, que reclama per a ell el càrrec

Roger Tugas
1 min
Pere Navarro, entre les diputades socialistes Eva Granados i Montserrat Capdevila. / ACN

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha titllat aquest dimarts de "frau democràtic" que el president d'ERC, Oriol Junqueras, hagi estat nomenat cap de l'oposició. La llei marca que ostenta el càrrec el president del grup parlamentari més gran que no entra a l'executiu, però el líder socialista rebutja que ho pugui ser "qui ha signat un document de Govern". "Hi hagi consellers o no, és un Govern de CiU i ERC", ha afirmat Navarro, que reclama per a ell el títol de cap de l'oposició. "No s'ha vist enlloc del món, i la presidenta del Parlament haurà de ser sensible i rectificar", ha demanat després d'una reunió amb la Taula d'Entitats Socials del Tercer Sector.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tanmateix, el cap de l'oposició durant bona part de la legislatura passada, el també socialista Joaquim Nadal, ha rebutjat aquesta petició de Navarro. "Em sembla malament que el que hi ha per llei algú altre s'ho vulgui atribuir per una altra via", ha declarat en un reportatge de l'ARA.

stats