Política 19/11/2012

Navarro: “El dia 25 ens hem de rebel·lar votant, perquè votar és la millor revolució”

Balmón reivindica el "dret a escollir" el futur del país i fa una crida a "no tenir por de les urnes"

Sara González
1 min

Cornellà de LlobregatEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha assegurat aquest dilluns des de Cornellà de Llobregat que encara veu “molta gent resignada”, com si el que ha de passar el dia 25 de novembre “fos imparable”. Per aquest motiu, ha fet una crida als ciutadans a ser “revolucionaris” i anar a votar el 25-N. “Ens hem de rebel·lar votant perquè votar és la millor revolució”, ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la recta final de la campanya, Navarro ha alertat davant d'un miler de militants que la dreta està tota mobilitzada i va fer una crida a la participació per frenar-la.

L'alcalde de Cornellà, Antoni Balmón, ha reivindicat el “dret a escollir” el futur del país. “No es pot tenir por de les urnes. Vull exercir com a ciutadà el meu dret a escollir en aquesta cruïlla cap a on vull anar”, va dir el secretari d'Acció Política del PSC, que va afegir que caldrà “escollir junts en llibertat en una Espanya federal”. Balmón ha afegit que ell vol ser “independent de Berlín i no de Madrid”. A més, sobre el debat dels candidats de TV3, ha dit que tots els partits “volien aïllar els socialistes perquè són els únics que poden plantar cara”.

"Govern transparent o sota sospita de la corrupció"

L'exministra Carme Chacón ha carregat contra el full de ruta cap a l'estat propi d'Artur Mas i ha lamentat que, a més de quedar fora de la Unió Europea i de l'euro, com considera que afirmen els mandataris europeus, el candidat de CiU no ha dit si una Catalunya independent es regiria per la reforma laboral del PP aprovada amb CiU o per “l'amnistia als defraudadors”, o bé si tindria un govern “transparent o un govern sota sospita de la corrupció”.

stats