Política 09/11/2012

Navarro: “Mas només ha visitat tres escoles públiques i tres hospitals en dos anys”

El candidat del PSC assegura que va acordar ahir amb Rubalcaba demanar a Rajoy i Mas que apliquin una moratòria sobre els desnonaments mentre no hi hagi una nova llei

Sara González
1 min
Pere Navarro, a Granollers, en el míting del segon dia de campanya per a les eleccions del 25-N / EFE

GranollersEl candidat del PSC, Pere Navarro, ha carregat contra el candidat de CiU, Artur Mas, per girar l'esquena a les polítiques socials. "Mas només ha visitat tres escoles públiques i tres hospitals en dos anys", ha etzibat el líder socialista, qui també ha retret a Mas que en els darrers dies no hagi dit ni una sola paraula sobre els desnonaments. De fet, Navarro va explicar que dijous va acordar amb Alfredo Pérez Rubalcaba reclamar tant a Mas com a Mariano Rajoy una moratòria dels desnonaments fins que hi hagi una nova llei. "Demanem a la dreta catalana i espanyola que col·laborin amb aquest objectiu", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha assegurat, en un acte a Granollers, que mentre Mas viatjava a Rússia i a Brussel·les per explicar el seu projecte independentista, ell ha viatjat per Catalunya on "ningú" li ha parlat "de la independència". El candidat del PSC ha insistit que CiU convoca aquestes eleccions per tapar els seus fracassos i ho fa exhibint la "medicina miraculosa que ho curarà tot: la independència".

En aquest sentit, Navarro ha preguntat davant 400 assistents com és possible que que si a Europa s'estan esborrant fronteres el Govern es vulgui posar d'acord amb Lituània i no, per exemple, amb Guadalajara.

stats