ENQUESTA DEL CEO
Política 10/10/2012

Navarro diu que el que li preocupa del sondeig del CEO és que "gairebé la meitat siguin indecisos"

El candidat del PSC confia en millorar els resultats que li atorga l'enquesta i creu que les seves propostes tenen bona acollida entre els ciutadans

Acn
2 min
Pere Navarro reunit amb organitzacions estudiantils

BarcelonaEl primer secretari del PSC i candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, no s'ha mostrat massa amoïnat pel baix resultat que l'última enquesta del CEO li atorga al seu partit en intenció de vot directa, i que el deixa com a quarta força per darrere de CiU, ERC i ICV-EUiA. Navarro ha assegurat que el que més li preocupa de les xifres del sondeig conegut aquest dimecres al matí és la quantitat de catalans que està indecís o que no vol dir a qui votarà. Per ell, això demostra que hi ha un ambient polític tens i això no és bo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que ens preocupa més del CEO és que gairebé la meitat de Catalunya no hagi decidit a qui votarà o no vulgui dir a qui votarà". Així ha reaccionat Pere Navarro en ser preguntat per l'escàs 3,1% de catalans que manifesten que votaran als socialistes. Lluny de valorar aquesta caiguda del PSC en intenció de vot directa, el candidat socialista s'ha centrat en el 34,6% dels indecisos. "És el resultat d'un clima molt crispat", ha dit, tot afegint que "el que fem i farem al PSC és explicar el nostre programa".

Amb tot, Navarro ha assegurat que "evidentment" espera que el resultat del PSC en les eleccions al Parlament del 25 de novembre siguin millors. "Pensem que els nostres propostes són molt ben acceptades per la societat, com avançar sense trencar i reivindicar els drets que tenen les persones i especialment els que més pateixen les retallades", ha dit Navarro confiant així al seu programa la millora en el resultat final.

Navarro ha fet aquestes declaracions a l'entrada del campus de la Ciutadella de la UPF, on abans s'ha reunit amb un grup d'estudiants propers al PSC que li han manifestat la seva preocupació per la baixada de la dotació en les beques i l'increment de les taxes universitàries.

stats