Política 27/10/2012

Pere Navarro: “El PP torna a mostrar el seu esperit més recentralitzador”

El candidat socialista, Pere Navarro, ha aprofitat per criticar les mesures que impulsen CiU i PP posant com a exemple les dades de l'augment de l'atur

Ara
1 min
Navarro avisa que una Catalunya sobirana estaria intervinguda

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El primer secretari del PSC i candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha afirmat avui que el govern espanyol, amb l'anunci que vol auditar les autonomies, torna a mostrar el “seu esperit recentralitzador, el seu esperit de tornar a l'Espanya dels 70, on hi ha un centre que ho controla tot i hi ha unes perifèries que no tenen autonomia”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el 76è Congrés del Partit Socialista Francès celebrat a Tolosa, Navarro ha aprofitat per dir que dir que l'aposta del seu partit és “reivindicar la capacitat de les autonomies” dins d'un estat federal on es pugui tenir “capacitat per administrar-se”. També ha aprofitat per criticar les polítiques que s'estan fent a Catalunya i Espanya, titllant-les de “radicalment equivocades”. Ha posat d'exemple les dades de l'atur per mostrar que “quan PP i CiU aproven una reforma laboral, l'atur no deixa de créixer”. A més, ha acusat aquests dos partits de “carregar la crisi a les classes mitjanes” i ha dit que, amb aquesta estratègia, “no se sortirà d'aquesta situació”.

stats