Política 03/05/2014

Navarro demana a Mas que es reuneixi amb Rajoy tal com ho ha fet amb Urkullu

Una setmana després de l'incident a Terrassa, el líder del PSC reclama crear "un clima de diàleg" malgrat "les discrepàncies" entre partits

Acn
1 min
El líder socialista, Pere Navarro, atén els mitjans de comunicació davant una parada del PSC a Pineda de Mar / ACN

Pineda de MarEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que es reuneixi amb el president espanyol, Mariano Rajoy, de la mateixa manera que ho ha fet amb el lehendakari, Iñigo Urkullu. Navarro veu necessari que els dos presidents es reuneixin per trobar solucions a "un problema greu de relació" entre Catalunya i l'estat espanyol. El líder socialista ha reclamat crear, malgrat "les discrepàncies", un "clima de diàleg" tant a les forces polítiques com a la societat, just una setmana després de l'incident en un acte privat a Terrassa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions en una visita a Pineda de Mar, el primer secretari del PSC ha assegurat que en les eleccions del 25-M s'hi debat votar entre dues "alternatives": l'Europa de la dreta que "fidelment" escenifiquen amb "retallades" Mas i Rajoy, ha dit; o l'Europa de l'esquerra que representen els socialistes europeus, partidaris del "creixement econòmic, les oportunitats i la solidaritat". D'altra banda, ha alertat que en aquesta campanya s'intentarà "segrestar" les eleccions per dir que Catalunya es mantindria dins les institucions comunitàries si s'independitzés de l'estat espanyol.

stats