Política 03/09/2013

Navarro: "No és el mateix el cost d'una manifestació al passeig de Gràcia que el d'una de 400 km"

El líder del PSC assegura en una entrevista a 'El matí a Catalunya Ràdio' que Mas està "molt sol" i "aïllat"

Ara
1 min
PENDENTS DE NAVARRO  Pere Navarro s'enfronta avui als sectors del PSC que volen saber què hi ha de cert en el degoteig d'informacions que relacionen el partit amb l'espionatge de La Camarga. Rebutja comparèixer al Parlament perquè diu que no té res a aportar al cas.

BarcelonaEl líder del PSC, Pere Navarro, ha reiterat que considera excessius els costos de la Via Catalana. En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio' ha assegurat que "no és el mateix el cost d'una manifestació al passeig de Gràcia de Barcelona que el d'una que ocupa 400 kilòmetres". I és que, segons el dirigent socialista, diversos alcaldes li han mostrat la seva preocupació perquè han d'assumir el pagament d'hores extres a la policia municipal i de les infraestructures necessàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Respecto i és legítim que la gent es pugui manifestar, però s'han d'adequar a les possibilitats i necessitats econòmiques. Hem de mirar cada euro", ha insistit Navarro.

El líder dels socialistes ha subratllat que té la sensació que Artur Mas i Mariano Rajoy no actuen "amb la voluntat de poder fer la consulta" i ha afirmat que el president de la Generalitat està "molt sol" i "aïllat". Navarro ha explicat que no se li acut una altra manera de celebrar la consulta que no sigui amb un acord amb l'estat espanyol i ha reconegut que amb Alfredo Pérez Rubalcaba segueixen havent-hi diferències a l'entorn del dret a decidir perquè, mentre que ell considera que és el poble català qui ha de votar, el líder del PSOE entén que tots els espanyols haurien de decidir sobre el futur de Catalunya.

stats