Política 14/03/2014

Navarro acusa Elena d'atiar la "divisió" dins del PSC

El primer secretari dels socialistes catalans diu que el PSC "cada dia guanya més pes qualitatiu en l'escena política catalana" i s'erigeix com a "cap real de l'oposició"

Ara
1 min
Pere Navarro, aquest matí

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, carrega contra el diputat crític Joan Ignasi Elena i l'acusa d'atiar la "divisió" dins del partit. "Em sorprèn que, quan es parla que s'ha de dialogar, hi hagi accions que augmenten la divisió", ha dit Navarro en una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', l'endemà que Elena tornés a trencar la disciplina de vot al Parlament votant en contra de l'externalització de la publicitat de TV3.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha descrit el PSC com un partit "catalanista, federalista i d'esquerres" amb voluntat d'"aplegar el màxim possible de gent que defensi aquests valors", i ha considerat, en referència als crítics, que "hi ha persones que potser no són dins el projecte que compartim molts altres".

El líder dels socialistes catalans ha tret importància a la caiguda en picat que pronostiquen els sondejos electorals i ha assegurat que el PSC "cada dia guanya més pes qualitatiu en l'escena política catalana", alhora que s'ha erigit com a "cap real de l'oposició".

stats