NOU FINANÇAMENT
Política 27/05/2012

Navarro critica Mas per "crear desconfiança" amb un incert pla B al pacte fiscal

El líder dels socialistes catalans afirma que la unitat és clau per negociar després a Madrid ''davant el govern del PP més centralista de la història''

Acn
1 min
Navarro retira la mà i eleva el to d'oposició a CiU

LleidaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha insistit en la ''necessitat imprescindible'' d'un acord entre convergents i socialistes per garantir la negociació del pacte fiscal a Madrid. Navarro ho ha remarcat per assegurar l'èxit de la negociació ''davant el govern del PP més centralista de la història''. En declaracions que ha fet durant la visita que ha fet aquest diumenge al matí a l'Aplec del Caragol de Lleida, Navarro també ha lamentat que han tingut poc temps per treballar els aspectes relatius al pacte fiscal per a la cimera que ha de tenir lloc la setmana que ve, així com que aquesta trobada no servirà per tractar altres qüestions com l'exclusió social o l'atur juvenil.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El primer secretari del PSC ha assegurat que "només hi ha un pla A", que és el pacte fiscal, i que cal anar buscar "espais d'acord" enlloc de "crear desconfiança com fa el president Artur Mas que va dir que el pla B, la hisenda pròpia, no sabia on ens podria portar". Segons Navarro, el pacte fiscal és "l'únic que portarà més progrés a Catalunya".

El líder dels socialistes catalans ha demanat també que a banda del pacte fiscal la cimera de dimecres serveixi per plantejar solucions pràctiques a les necessitats d'ocupació i exclusió social, i en aquest sentit intentarà trobar vies d'acord amb Esquerra, amb qui es reunirà aquest dilluns. El PSC proposarà que un pla de xoc contra l'exclusió social, un pla de dinamització de la petita i la mitjana empresa i un pla per a l'ocupació juvenil.

stats