Política 29/08/2013

Navarro demana la "unitat" del PSC i respecte per les decisions de la direcció

Assegura que no coneixia l'article d'Antoni Balmón fins que va ser publicat

Europa Press
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha fet aquest dijous una crida a la "unitat" en el partit després de la polèmica oberta pel secretari d'Acció Política socialista, Antonio Balmón, que va convidar els crítics a deixar el partit. "El PSC, el que ha de fer és recollir tota la gent que comparteixi els nostres valors i idees", ha afirmat en declaracions als periodistes abans de participar a la diputació permanent del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro, que ha revelat que no tenia coneixement de l'article de Balmón fins que va ser publicat, ha advertit que cal "anar tots junts", tot i que ha demanat respecte per les decisions que prenen els òrgans de direcció.

"Faig una crida a la unitat i al respecte a les decisions que es prenen democràticament en el si del partit", ha afegit el dirigent socialista, que ha alertat així que el posicionament del partit es fixa en les reunions dels seus òrgans.

El PSC farà el proper dilluns la seva primera reunió de l'executiva després de les vacances i previsiblement es posarà sobre la taula la discussió que aquests dies ha mantingut Balmón amb representants del sector crític.

stats