Política 13/11/2012

Navarro: "No recordo si vaig fer vaga general el 2010"

El candidat del PSC eludeix respondre si va participar a la mobilització contra la reforma laboral de Zapatero i al·lega que el 14-N "és diferent"

Acn
1 min

BarcelonaEl candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Pere Navarro, ha eludit aquest dimarts al matí respondre quina va ser la seva postura davant la vaga general convocada el 2010 pels sindicats contra la reforma laboral que va impulsar el govern socialista espanyol de José Luis Rodríguez Zapatero. Mentre demanava suport a la mobilització per a aquest 14 de novembre a l'esmorzar col·loqui Primera Plana d''El Periódico', Navarro ha estat preguntat per la seva resposta a la vaga de fa dos anys. "No recordo si vaig fer vaga", ha dit entre les rialles dels assistents. El socialista ha al·legat que, "en tot cas", els motius per fer vaga dimecres "són diferents" dels del 2010. Les cares de sorpresa han estat majoritàries en sentir que Navarro deia que no recordava si havia secundat la vaga general del 2010 amb la mateixa efusió amb què ara demana participar al 14-N. Tant, que el candidat ha hagut de repetir dos cops el seu "no me'n recordo".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, Navarro ha volgut matisar que "en qualsevol cas, els motius d'aquella vaga i els d'aquesta són diferents". El candidat del PSC ha remarcat que en aquesta ocasió fins i tot els sindicats "plantegen que no és només una vaga laboral, sinó també social", per la situació de crisi agreujada que hi ha ara. "El 2010 no havíem patit el que hem patit ara", ha justificat Navarro.

stats