Política 31/01/2013

Navarro insta Rajoy a dimitir si és cert que ha rebut diners del cas Bárcenas

"Si el que diuen aquests manuscrits és veritat, som davant d'un dels casos més escandalosos de la història de la democràcia", afirma el líder del PSC sobre les informacions d''El País'

Acn
1 min
Pere Navarro aquest dijous amb una reunió amb la secretària general del sindicat USOC, Antònia Gil.

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha afirmat aquest dijous que si és cert que Mariano Rajoy ha rebut diners del cas Bárcenas "ha de presentar immediatament la dimissió". "Si el que diuen aquests manuscrits és veritat, som davant d'un dels casos més escandalosos de la història de la democràcia", ha afirmat Navarro respecte a les informacions publicades a 'El País'. El líder dels socialistes catalans ha dit que "urgeix" que Rajoy i Cospedal "surtin immediatament a donar explicacions" i que "no és només el PP el que està en risc, sinó el mateix sistema democràtic". Navarro ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa a la seu del PSC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha lamentat "el fet que responsables polítics hagin pogut cobrar sous amb una comptabilitat B, en negre, i que ara els seus responsables siguin els màxims responsables del govern de l'Estat". Per aquest motiu, ha afirmat que si les informacions publicades a 'El País' són certes, el president de l'executiu espanyol hauria de dimitir.

stats