COP JUDICIAL AL CATALÀ
Política 04/09/2011

Fernández Bozal assegura que el Govern complirà la sentència "ens els casos concrets" de la demanda

La consellera de Justícia ha considerat aquesta tarda que alguna expressió de la interlocutòria del TSJC "ha portat a malentesos"

Acn
1 min

BarcelonaLa consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, assegura que el Govern acomplirà la sentència en els "casos concrets" on s'ha interposat demanda i opina que potser alguna expressió de l'auto ha portat a "malentesos". La consellera considera que expressions que surten en la interlocutòria donen a entendre que s'insta a "canviar un model", aspecte que entén que hagi pogut suscitar certa controvèrsia. "Perquè realment en dos mesos no hi ha temps per canviar cap model ni fer cap modificació", ha apuntat. "Si volgués dir això", afegeix Bozal, "no es podria fer en el temps que diu el tribunal".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per això demana que "hem d'acotar correctament la manifestació de la interlocutòria sense perjudici per continuar amb l'acompliment de la sentència i a aquelles persones que han posat el recurs", ha raonat. "Estic segura", ha declarat la consellera "que la conselleria d'Ensenyament ja ha treballat amb els serveis jurídics". Ha mostrat el seu convenciment que la Generalitat podrà aclarir i justificar tota la informació que demana el TSJC.

Fernández Bozal ha recordat que en el ple del Tribunal es va acordar per majoria el recurs contra el decret del 2007 que determina els criteris de la llengua que ara s'estan debatent.

stats