CONSULTES INDEPENDENTISTES
Política 19/02/2011

La Plaça del Diamant, epicentre de la marató de recollida de vots de Barcelona Decideix a Gràcia

Els organitzadors capten els votants en 30 punts del barri que romandran oberts fins demà a les sis de la tarda

Oriol March
1 min
La Plaça del Diamant, aquest migdia

BarcelonaL'ambient de festa ciutadana presideix les primeres hores de la marató de recollida de vot anticipat al barri de Gràcia de cara a la consulta que se celebrarà el 10 d'abril a Barcelona. La Plaça del Diamant, convertida en l'epicentre de la iniciativa, és el punt de votació amb més afluència, especialment gràcies a una sèrie d'activitats infantils i bar a l'aire lliure que els organitzadors han col·locat per atreure la ciutadania.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La cita ha servit per reunir diversos representants de l'espectre polític català, ja siguin de Convergència i Unió –Ramon Tremosa, eurodiputat–, d'ERC –Jordi Portabella, acompanyat pel president de la federació barcelonina dels republicans, Oriol Amorós–, de Reagrupament –s'hi han acostat Joan Carretero i Rut Carandell– i Solidaritat Catalana, els membres –Emili Valdero, entre d'altres– de la qual tenien previst recolzar la recollida de vots entre el migdia i primera hora de la tarda.

Les urnes, custodiades per prop de 200 voluntaris, seguiran obertes fins les vuit del vespre amb l'excepció de deu punts de votació, que estaran actius fins les dues de la matinada. A la tarda hi ha previstes activitats culturals repartides per tot el barri.

stats