Política 25/04/2014

Plataforma per Catalunya, present a l'acte fundacional de Societat Civil Catalana

Una delegació de cinc membres del partit xenòfob, encapçalada pel nou secretari general, Robert Hernando, va assistir a la presentació de l'entitat contrària al procés sobiranista. La formació celebra que es "doni veu a la Catalunya silenciada"

Ara
1 min

BarcelonaCinc membres del partit xenòfob Plataforma per Catalunya (PxC) van assistir aquest dimecres, 23 d'abril, a l'acte fundacional de Societat Civil Catalana, entitat que té per objectiu la mobilització tots aquells catalans contraris al sobiranisme. En un comunicat, PxC fa constar la seva presència a la presentació de la nova organització, a la qual també hi van assistir dirigents i militants del PP a Catalunya, C's, PSC i Vox.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La delegació de PxC va estar formada pel flamant secretari general de la formació, Robert Hernando, el secretari jurídic, Juan Garriga, el responsable provincial de Barcelona, Miguel Ángel Chiquillo, i els regidors de L'Hospitalet del Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, Daniel Ordóñez i Juan Montero.

El partit xenòfob celebra en el comunicat el naixement d'una entitat "que aplegui els catalans que viuen amb normalitat el fet de ser catalans i espanyols i doni veu a aquesta Catalunya silenciada.". En paraules d'Hernando, "és hora de que els catalans trenquem les mordasses del secessionisme subvencionat amb els diners de tots els catalans i alimentat amb mentides".

"Catalunya està impregnada d'hispanitat i forma part irrenunciable d'Espanya. Els vincles històrics, culturals i socials de Catalunya amb la resta de pobles hispànics no es poden esborrar", conclou el secretari general de PxC.

stats