Política 17/02/2011

Plataforma per Catalunya presentarà 13 candidatures al Baix Llobregat

L'objectiu és aconseguir entre 10 i 15 regidors i representació en el Consell Comarcal, ja que "els treballadors d'aquest territori són els principals perjudicats per l'actual política d'immigració de la casta política parasitària"

efe
1 min
josepanglada

Sant Boi de LlobregatLa formació política ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat que es presentarà a les pròximes eleccions municipals a 13 municipis de la comarca del Baix Llobregat. El president de PxC, Josep Anglada, ha assegurat que aquesta comarca és "una prioritat" per a la formació i ha destacat la necessitat de "defensar els treballadors del Baix Llobregat com a principals perjudicats -ha considerat- per l'actual política d'immigració de la casta política parasitària".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El partit, que va obtenir 9.221 vots a la comarca en les darreres eleccions al Parlament (el 2,8% del total), presentarà la seva candidatura a Sant Boi, Cornellà, Viladecans, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Gavà, Sant Vicenç dels Horts, Sant Andreu de la Barca, Martorell, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera i El Papiol. Fonts de la formació ultradretana no han descartat tancar noves llistes durant les pròximes setmanes. El responsable de PxC a la comarca del Baix Llobregat, David Parada, ha dit que l'objectiu és aconseguir entre 10 i 15 regidors i representació en el Consell Comarcal.

Els contraris a l'arribada del partit a la comarca han creat un grup al Facebook que ja compta amb 555 membres.

stats