ELECCIONS DEL 27-S
Política 05/06/2015

Els militants de Podem escolliran en primàries entre nou candidats a encapçalar la llista del 27-S

El procés d'elecció s'allargarà des d'aquest divendres fins al 10 de juny

Acn / Ara
1 min
EL PRIMER GRAN MÍTING AL COSTAT DE PABLO IGLESIAS 
 Albano Dante Fachin presentarà avui la seva candidatura per liderar Podem el 27-S. Dissabte passat va participar  en el míting de Barcelona en Comú a Nou Barris, com a teloner del líder de Podem, Pablo Iglesias, i de la cap de llista  de la coalició de l’esquerra alternativa, Ada Colau.

BarcelonaNou candidats opten a encapçalar la llista de Podem a les eleccions del 27-S. El procés de primàries ha començat aquest mateix divendres i els militants del partit a Catalunya podran emetre el seu vot electrònic fins al 10 de juny. Els candidats són Àlex Martínez (auditor de comptes), Javier Sánchez (aturat), Pablo Aníbal Necpas (informàtic), Maria José Asensio (tècnica en administració d'empreses), Jesús Martín (carlista i animalista), Alberto Paredes (consultor polític), Miquel Nadal (advocat), Javier del Cid i Albano Dante Fachin (editor de la revista 'Cafè amb Llet').

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tal com ja va anunciar ara fa uns mesos, la secretària general del partit, Gemma Ubasart, no ha presentat candidatura, tot i que ha donat suport a la candidatura de Fachin, l'aspirant oficialista, que també ha rebut l'aval del secretari general de Podem a Barcelona, Marc Bertomeu.

stats