PRIMÀRIES A PODEM
Política 20/01/2015

Crítics a Iglesias presenten una llista alternativa a Ubasart per liderar Podem a Catalunya

L'advocat Pablo Barreneche lidera aquesta candidatura, que es defineix com a "plural, on té cabuda gent de diferents cercles sectorials i territorials"

Europa Press
1 min
Gemma Ubasart, secretària de Plurinacionalitat de Podem / EFE

BarcelonaDiversos militants crítics amb la direcció de Podem han formalitzat una candidatura que es presentarà al procés de primàries que ha iniciat aquest gener l'organització per definir la seva estructura autonòmica, i que pretén ser una alternativa a la llista que presenta l'actual secretària de plurinacionalitat del partit i membre del consell ciutadà estatal, Gemma Ubasart.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així ho ha informat aquest dimarts en declaracions a Europa Press una de les seves impulsores, Jénnifer del Río, que és una de les 34 candidates al consell ciutadà d'àmbit autonòmic per la llista 'Podem Catalunya Plural'. A l'espera que es defineixin altres possibles candidatures, la llista que dies enrere va donar el pas va ser 'És Clar que Podem', liderada per Gemma Ubasart, qui és considerada pròxima al secretari general de Podem, Pablo Iglesias.

"Som una candidatura plural, on té cabuda gent de diferents cercles sectorials i territorials", ha explicat Del Río, que ha destacat que procuraran estendre llaços amb altres llistes alternatives.

Encapçala la candidatura 'Podem Catalunya Plural' l'advocat Pablo Barreneche i al seu costat també hi concorre Montserrat Cutando, que forma part de Podem al districte barceloní de Nou Barris i que va encapçalar una de les candidatures crítiques a les primàries que es van fer per nomenar la seva estructura dins la ciutat de Barcelona.

stats