Balears 24/01/2015

Martí Roca, el candidat d'El Pi a la batlia de Pollença

Prop de 150 persones assistiren a la presentació de l'actual director del CEIP Costa i Llobera

Ara Balears
1 min
Martí Roca, candidat d'El Pi a la batlia de Pollença.

PalmaProposta per les Illes, El Pi, va presentar divendres vespre el que serà el seu candidat per optar a la batlia de Pollença. Es tracta de Martí Roca, docent i actual director del CEIP Costa i Llobera. L'acte es va celebrar al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, va aplegar a prop de 150 persones i comptar amb la presència del president i el vicepresident de la formació regionalista, Jaume Font i Josep Melià.

Roca es va presentar destacant la importància de l'administració local per tal de resoldre els problemes dels ciutadans. “El Pi sempre defensarà els Ajuntaments com el millor i més proper òrgan de gestió d’un poble. No hi ha ningú millor que l’administració local per resoldre els problemes dels ciutadans”, va explicar.

Pel que fa al projecte que vol tirar endavant per Pollença, Roca explicà que "apostarem per millorar les infraestructures pollencines, per acabar amb l'aïllament de la Cala, per renovar espais simbòlics del nostre municipi i lluitarem per una llei d'habitatges vacacionals com es mereix el nostre poble".

stats