Balears 14/02/2015

Bernadí Vives, candidat d'El Pi a la batlia de Llucmajor

L'actual regidor es marca com a objectiu “gestionar amb sentit comú els recursos del municipi i invertir-los a millorar la vida dels ciutadans”

Ara Balears
1 min
Bernadí Vives.

PalmaProposta per les Illes, El Pi, va presentar divendres vespre el seu candidat per optar a la batlia de Llucmajor, Bernadí Vives. Vives, que actualment és regidor al Consistori llucmajorer, va destacar al claustre de Sant Bonaventura davant prop de 150 persones que el seu objectiu és "gestionar amb sentit comú els recursos del municipi i invertir-los a millorar la vida dels ciutadans".

Vives, que va estar emparat pel candidat de la formació regionalista al Consell de Mallorca, Antoni Pastor, i pel vicepresident del partit, Josep Melià, va assenyalar la potencialitat de Llucmajor per "ser un gran poble", però es necessiten "polítiques amb sentit comú". "No pot ser que tinguem una pressió fiscal tan alta i, per contra, paguem els serveis públics com l'escoleta, la residència o les piscines, a preu d'or", va dir.

Segons el cap de llista d'El Pi a les municipals, "els llucmajorers han patit 20 anys de mals governs, que en temps de bonança no sanejaren els comptes públics i ara, en temps de crisi, ens trobam amb un deute de 42 milions d'euros".

stats