Publicitat
Publicitat

NOU GOVERN A BARCELONA

Portabella proposa a CiU un govern amb PSC i ICV-EUiA per aïllar el PP

Després que el TSJC hagi donat al PP el novè regidor en detriment de CiU, Portabella ha fet una crida a formar un govern municipal ampli per garantir la governabilitat

El líder d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha fet una crida avui a CiU, PSC i ICV-EUiA per conformar un govern municipal ampli que permeti barrar el pas al PP, que ha obtingut el novè regidor en detriment de CiU. Per això, ha demanat a Trias que no es precipiti i deixi la porta oberta a aquesta possibilitat. “En un període de crisi com l’actual s’ha de tendir a oferir estabilitat fent un govern el més plural possible que reculli les sensibilitats que s’expressen en la societat”, ha dit Portabella en un comunicat.


Trias podria formar un govern fort i àmpliament representatiu del pols actual de la ciutat sense necessitat de pactar amb el PP”. Ha afegit el líder d'ERC de Barcelona, que ha dit que veia amb bons ulls la proposta llançada per ICV-EUiA per formar govern a la Diputació de Barcelona amb CiU i ERC.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT