Publicitat
Publicitat

COALICIÓ INDEPENDENTISTA

Portabella i Laporta anuncien aquesta tarda l'acord per concórrer junts a les municipals

Es reuneixen aquest migdia a l'Ateneu Barcelonès per tancar l'acord, que passa per donar al partit de Laporta el número dos i cinc de la llista

El candidat d'ERC i RCat per Barcelona, Jordi Portabella, es reuneix aquest migdia amb l'exlíder de Solidaritat i president de Democràcia Catalana, Joan Laporta, per tancar els serrells de la negociació per concórrer junts a les eleccions municipals del 22 de maig.

La reunió –que ja s'havia de fer dilluns però que es va ajornar– se celebrarà a l'Ateneu Barcelonès. Portabella i Laporta compareixeran després per anunciar l'acord, que, segons les fonts consultades per l'Ara.cat, passaria perquè Laporta ocupés el número dos de la llista i Anna Arqué el cinc. D'aquesta manera, ERC tindrà el cap de cartell i el número tres –Ester Capella–, mentre que el quatre serà per al reagrupat Ignasi Planas. L'ordre de la llista ha aixecat alguns recels a la federació de Barcelona d'ERC, que perd presència en els primers llocs de la llista. Portabella, però, té l'aval de l'executiva nacional d'ERC.

RE

Més continguts de

RE
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT