ELECCIONS MUNICIPALS
Política 12/12/2010

Portabella ja ha parlat amb Solidaritat i socialistes desencantats

El grup municipal d'ERC a Barcelona avança en el seu projecte de coalició a la ciutat per als comicis de la primavera

Acn
1 min

BarcelonaEl president del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Portabella, ha assegurat que el seu partit ha mantingut converses amb Solidaritat per la Independència i amb alguns socialistes desencantats. Segons ha dit, l'objectiu d'aquest acostament és la constitució d'un "tercer espai" que aplegui els socialistes que, després de la sentència del TC sobre l'Estatut, consideren que el federalisme ha arribat a un atzucac i partidaris de la independència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Portabella ha fet aquestes declaracions en la seva visita a una de les meses que la plataforma Barcelona Decideix ha instal·lat al barri de la Barceloneta, on ha estrenat el vot anticipat de la consulta del 10 d'abril. Portabella ha negat que hagi tingut cap contacte directe amb el líder de Solidaritat, Joan Laporta, que aquest dissabte va obrir la porta a la seva possible candidatura a l'alcaldia de Barcelona. Segons ha explicat, de moment les converses les porten a terme altres persones dels dos partits.

Tampoc ha volgut donar els noms de la gent del PSC amb la qual han parlat. El regidor d'ERC ha deixat clar que les converses no arribaran als màxims dirigents fins que no estiguin més madures. Es tracta d'un "procés iniciat", segons ha dit, al qual "val la pena estar atents", però que encara no està en el seu punt final.

stats