Publicitat
Publicitat

PRECAMPANYA ELECTORAL

Els grans reptes de la Barcelona del segle XXI

Portabella obre el cicle de conferències del Col·legi d’Enginyers amb els alcaldables de Barcelona

El cicle es fa amb la col·laboració de l’ARA. Us donem l’oportunitat d’adreçar les vostres preguntes als candidats omplint aquest formulari

El candidat de la coalició ERC-Democràcia Catalana-Reagrupament a l’alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, obre aquest dijous a les 18.30 el cicle de conferències titulat ‘Els grans reptes de la Barcelona del segle XXI’. El cicle l’organitza el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona en col·laboració amb el diari ARA.

En les conferències, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials dóna l’oportunitat als candidats dels partits amb representació municipal perquè presentin el seu programa electoral de cara a uns comicis, els municipals del 22 de maig, en què Barcelona decidirà qui ha de liderar la nova etapa d'una ciutat immersa de ple en els nous reptes de l'era de la globalització.

Pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials , “calen noves idees, noves propostes adequades a la marxa dels temps canviants” en un moment en què Barcelona ha de “representar el seu paper com a gran ciutat europea oberta al món i com a motor econòmic, social i cultural de tot el país”.

Preguntes als candidats

L’ARA, que col·labora amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials amb l’organització del cicle, us dóna l’oportunitat que feu arribar als candidats les vostres preguntes. Ho podeu fer omplint aquest formulari, i l’ARA les traslladarà als candidats i es farà ressò de les respostes.

Les trobades amb els alcaldables comencen aquest dijous 24 de març amb Jordi Portabella i seguiran amb el candidat d’ICV-EUiA, Ricard Gomà (31 de març); el del PP, Alberto Fernández Díaz (12 d’abril), el de CiU, Xavier Trias (27 d’abril) i el del PSC, Jordi Hereu (2 de maig). L’agenda i els detalls del cicle de conferències els podeu consultar clicant aquí.

RE

Més continguts de