ELECCIONS MUNICIPALS
Política 12/12/2010

Portabella vol les sigles d'ERC a la seva candidatura però n'hi poden haver més en el "paraigua" electoral

El president del grup d'ERC a Barcelona continua els contactes amb diverses formacions per a les municipals de la primavera

Redacció
1 min

BarcelonaJordi Portabella no està disposat a renunciar a les sigles d'ERC per construir la coalició sobiranista transversal que proposa per a les municipals de la primavera que ve. "Les sigles hi han de ser, però no cal que vagin soles", ha apuntat com a solució. La seva proposta és construir un "paraigua" on tothom se senti còmode. Ho ha explicat en una entrevista a Catalunya Informació aquest diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Com ja havia anunciat aquesta setmana a Com Ràdio, el president del grup d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona vol que socialistes "desenganyats" també s'incorporin a la gran candidatura. Per això continua els contactes informals amb membres del sector catalanista del PSC "que no estan d'acord" amb l'orientació actual del partit. Paral·lelament, manté converses amb altres formacions obertament independentistes, com ara Solidaritat Catalana per la Independència, el grup de Joan Laporta.

Aquestes declaracions arriben l'endemà que Joan Laporta repetís aquest dissabte a l'agència Efe, com ja havia dit a l'ARA, que es planteja presentar-se ell com a cap de llista a Barcelona. Si decidís fer-ho, tot indica que el pacte amb ERC seria impossible, ja que Portabella no renunciaria a encapçalar la candidatura, com fa des de fa més de deu anys.

stats