ELECCIONS MUNICIPALS

Serà un compte col·lectiu de l'equip municipal del partit

Portabella estrena Twitter per rebre propostes de la ciutadania de Barcelona

Els republicans destaquen que són la formació que, juntament amb CiU, aprofita més les eines 2.0 per interactuar amb l'electorat

El cap de llista d'Esquerra a Barcelona, Jordi Portabella, s'ha unit a la febre Twitter i avui ha estrenat el seu compte en aquesta xarxa social. Mitjançant aquesta eina, el dirigent republicà pretén captar propostes de la població barcelonina i obrir temes de debat sobre el model de ciutat que desitgen, però també compartir reflexions personals. Tanmateix, el compte serà col·lectiu, ja que serà gestionat pel mateix Portabella i pel conjunt del seu equip municipal.


El candidat independentista ja presenta diverses eines 2.0 per interactuar amb l'electorat, com el compte Facebook, una pàgina web, un canal al YouTube i ara el Twitter. El seu equip de premsa destaca que és, juntament amb Xavier Trias, el cap de llista que més s'ha adaptat a les eines digitals per preparar les eleccions municipals. Precisament ahir va començar una penjada de cartells per la ciutat amb el lema "Sí! Remuntarem Barcelona".

Més continguts de