Política 25/10/2011

La 'P' del Premiumfest es converteix en 'PP' als carrers de Madrid

Les banderoles que anuncien el festival de màrqueting, que té el suport de l'Ajuntament, s'aparellen als fanals del centre de la ciutat i causen un efecte òptic que fa pensar en el partit de l'alcalde

Acn
1 min

BarcelonaEl festival de màrqueting Premiumfest, que se celebra del 3 al 6 de novembre a la capital a Madrid, s'anuncia en alguns carrers de la ciutat amb banderoles on destaca la lletra P. Tal com es fa normalment quan es pengen als fanals, els cartells s'emparellen, però aquesta vegada provoquen un efecte òptic que recorda les inicials del Partit Popular, a tres setmanes de les eleccions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El festival té el suport de l'Ajuntament de Madrid, encapçalat per Alberto Ruiz Gallardón (PP), que apareix com a col·laborador en la seva publicitat. Els cartells es poden veure carrers cèntrics, com ara el mateix carrer Gènova, on hi ha la seu del PP. Tenen un fons negre sobre el qual es llegeix la paraula Premiumfest amb color blanc, amb la P inicial molt més gran que la resta de lletres.

El president de Premiumfest, Andrés Rodríguez, ha assegurat a l'ACN que el cartell l'ha dissenyat Fernando Gutiérrez exclusivament per al festival i que qualsevol semblança amb les sigles del Partit Popular és una "pura casualitat". A més, Rodríguez ha remarcat que Premiumfest és una iniciativa privada que té el col·laboració de l'Ajuntament de Madrid, però afirma que no en rep subvencions.

stats