Política 30/05/2018

Primera reunió de JxCat amb Torra i els nous consellers al Parlament

El president hi ha sigut un minuts i ha marxat cap a Brussel·les, on es reunirà amb els exconsellers

Núria Orriols
1 min
Primera reunió de JxCat amb Torra i els nous consellers al Parlament

BarcelonaPrimera reunió del grup parlamentari de Junts per Catalunya amb el president, Quim Torra, i el seu nou Govern. Després de signar ahir un nou decret de nomenament i renunciar als consellers presos i exiliats, els nous membres del Govern de JxCat han mantingut una trobada amb tots els parlamentaris de la llista a la cambra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Entre els nous consellers hi ha dues diputades de JxCat: Elsa Artadi ha assumit Presidència en substitució de Jordi Turull, i Laura Borràs el departament de Cultura, en lloc de Lluís Puig, exiliat a Bèlgica.

Al Parlament s'hi han acostat el conseller de Política Digital i Administració Pública, Jordi Puigneró, i, un cop començada la reunió, Damià Calvet, que pilotarà la conselleria de Territori en lloc de Josep Rull, empresonat a Estremera. També hi ha assistit la nova consellera d'Empresa, Àngels Chacón. El conseller d'Interior, Miquel Buch, arriba amb retard, però està previst que també hi assisteixi.

La trobada ha començat a tres quarts d'onze i el president ha marxat vint minuts després, ja que ha d'agafar un vol cap a Brussel·les per reunir-se amb els exconsellers a Bèlgica.

stats