Política 08/09/2012

Puig diu que Barcelona World "encaixa molt millor" a Catalunya que Eurovegas

El conseller d'Interior veu criteris "no només objectius" en la decisió d'Adelson de portar el complex de casinos a Madrid i diu que el projecte tenia elements "complexos" de desplegar

Efe
1 min

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha opinat avui que el projectat macrocomplex d'oci Barcelona World "encaixa molt millor" a Catalunya que Eurovegas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a RAC1, Puig no s'ha mostrat afligit pel fet que el grup inversor Las Vegas Sands finalment s'hagi decantat per Madrid per ubicar Eurovegas.

Puig ha admès que Eurovegas, projecte pel qual també havia licitat la Generalitat, "presentava alguns elements que molt probablement haurien estat complexos de desplegar".

"Barcelona World encaixa molt millor que el projecte d'Eurovegas per a Catalunya", ha assegurat Puig, en al·lusió al complex d'oci i turisme anunciat ahir pel Govern, que se situarà als terrenys adjacents a Port Aventura (Tarragonès) i que atorgarà a la Costa Daurada "una posició estratègica molt important en el mapa turístic del món".

Puig tenia la "percepció" que Catalunya podia oferir "millors condicions que Madrid" com a emplaçament per a Eurovegas, però en la decisió de Las Vegas Sands, segons el seu parer, han intervingut "no només criteris objectius".

stats