POLÍTICA
Política 12/05/2011

Puig i Nadal creuen acusacions mútues de “cinisme polític”

El conseller d'Interior qualifica el portaveu dels socialistes com “la hipèrbole del cinisme polític” i Nadal respon a Twitter que “quan parlem, a cínic guanya ell”

Redacció
1 min
Nadal diu de Puig que "a cínic, em guanya ell"

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha criticat en l'antena d'El món a RAC1 les últimes intervencions del cap del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, respecte al controvertit pla de xoc urgent d'inversions a Rodalies, reclamat ahir pel conseller Recoder.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nadal ha acusat el Govern de mantenir-se com a “espectador” i no “exercir la competència”, tot i que ha admès que les inversions són responsabilitat del ministeri de Foment. Puig ha dit que “el paper de Quim Nadal en els darrers temps em sembla la hipèrbole del cinisme polític”. “Ell, que va acceptar un traspàs virtual, ara des de la barrera, reclama al Govern allò que no va aconseguir”, ha reblat Puig.

Pocs minuts després, el líder dels socialistes catalans ha contestat Puig a través del seu compte de Twitter. Nadal qualifica Puig com el “conseller més desautoritzat” i es sorprèn que sigui “el conseller amb més autoritat” al Govern. “Quan parlem, a cínic guanya ell”, ha estat la resposta de Nadal.

stats