ALTO EL FOC D'ETA

El secretari adjunt de CDC vol creure en "tot allò que siguin finestres obertes a l'esperança que aquesta vegada sigui la definitiva"

Puig valora entre la prudència i l'esperança el comunicat d'ETA i espera que sigui el darrer

El conseller d'Interior assegura que CiU, com a partit i des del Govern, donarà suport al PNB i als governs respectius

El secretari general adjunt de CDC i conseller d'Interior, Felip Puig, ha valorat amb "un sentiment prudent i esperançat" el comunicat d'ETA. "No és el primer alto el foc", ha manifestat, "i molt ens agradaria no tornar a caure en les pròximes setmanes o els propers temps en una nova frustració". Ha explicat que CDC ha valorat "amb prudència relativa i esperança un punt ingènua" el comunicat "perquè tard o d'hora es pugui arribar a la fi definitiva de la violència a la societat espanyola com a mecanisme d'articulació de suposades reivindicacions polítiques". Poc després que es fes públic l'anunci d'ETA, Puig ha assenyalat que des d'un punt de vista de "radicalitat democràtica" els agradaria creure en "tot allò que siguin finestres obertes a l'esperança que aquesta vegada sigui la definitiva".

Puig ha reiterat que CiU, a nivell de partit i a nivell institucional, donarà tot el suport al PNB i als governs respectius per, des d'una perspectiva política, "estar al costat dels demòcrates, del respecte a la vida, de la llibertat i en la lluita contra la violència, el terrorisme i els que amenacen d'atemptar contra el sistema democràtic".

Més continguts de