Publicitat
Publicitat

PROTESTES AL CARRER

Puig anuncia una unitat policial per asfixiar judicialment els grups violents

Considera que cal adaptar la policia a mètodes més “sofisticats d’actuació de “guerrilles urbanes”

El conseller d’Interior ha anunciat aquest dijous al Parlament que treballa en la creació d’una unitat dels Mossos d’Esquadra per aprofundir en la recerca de proves per inculpar els violents que actuen amb mètodes “sofisticats” de “guerrilla urbana”. Es tracta d’asfixiar judicialment aquests grups per evitar que quedin impunes, com ha dit que ha passat els últims anys.

Ho ha anunciat durant la seva compareixença al Parlament per donar compte de l’operatiu policial del 15 de juny als voltants del Parlament, que ha suscitat les crítiques de l’oposició, amb peticions de dimissió incloses per part de PSC i ICV-EUiA. La nova unitat dependrà de la divisió d’informació dels Mossos i es dedicarà a aprofundir en la recerca de proves que facilitin la inculpació, si cal penal, dels responsables d’actes violents.

Davant aquesta nova realitat que ha definit Puig, ha explicat que els Mossos també s’adaptaran a la situació refoçant les unitats d’ordre públic i antiavalots i dotant-les de càmeres per facilitar la identificació dels responsables d’actes delictius.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT