Publicitat
Publicitat

La refundació d'Esquerra

Puigcercós i Benach avalen la candidatura de Junqueras com a futur president d'ERC

Dos pesos pesats de la direcció d'ERC, l'encara president, Joan Puigcercós, i l'expresident del Parlament, Ernest Benach, han coincidit a assenyalar el nom de Junqueras com el candidat ideal per liderar Esquerra, tal com va avançar l'ARA

L'eurodiputat Oriol Junqueras és el nom que té més punts per convertir-se en el futur president d'ERC, segons han confirmat avui dos dirigents de sectors diferents del partit com Joan Puigcercós i Ernest Benach. En diferents declaracions a diferents mitjans de comunicació han ratificat les informacions de l'ARA en aquest sentit. Junqueras compta amb el suport de l'aparell i del grup dels antics carodians que lidera l'expresident del Parlament.

Un altre dels noms que està "refelxionant" si es presenta és Jordi Portabella, que s'ha donat una setmana per donar una resposta. El cap d'ERC al consistori barceloní no ha aconseguit els objectius que pretenia de crear un tercer espai i avui Puigcercós li ha recordat que també forma part de la generació de dirigents que ha format part del tripatit. Concretament va governar amb PSC i ICV a l'Ajuntament. L'altra incògnita és saber què farà Joan Ridao, que de moment no ha posat formalment la seva candidatura damunt la taula.

RE

Més continguts de