Política 19/04/2017

Puigdemont es reuneix amb Ximo Puig al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat valenciana es troba a Barcelona per participar en l'homenatge del PSC a Carme Chacón i ha aprofitat per veure el president català, amb qui té una bona relació

Ara
1 min
Puigdemont es reuneix amb Ximo Puig al Palau de la Generalitat

BarcelonaEl president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el seu homòleg de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, s'han trobat breument aquest dimecres a la tarda a Barcelona. Fonts del Govern han informat que la reunió ha tingut caràcter informal i ha estat una trobada de cortesia aprofitant que Puig visitava Catalunya per acudir a l'acte en record de l'exministra socialista Carme Chacón.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les mateixes fonts han explicat que els dos presidents han parlat durant una estona al despatx de Puigdemont del Palau de la Generalitat, refermant així la bona relació existent entre els dos caps dels executius valencià i català. Puigdemont i Puig han impulsat iniciatives conjuntes relacionades amb la demanda del Corredor Mediterrani, entre altres.

Precisament Puig, que també és el líder del Partit Socialista del País Valencià (PSPV), té previst tornar aviat a Catalunya com a "ambaixador" de la candidatura de Susana Díaz a la secretaria general del PSOE. Fonts properes a la candidatura de Díaz han explicat que tant Puig com l'expresident José Luis Rodríguez Zapatero, l'exministre Alfredo Pérez Rubalcaba i el diputat al Congrés Eduardo Madina tenen previst celebrar actes a Catalunya de suport a la candidatura de la presidenta andalusa, segons informa Europa Press.

stats