Política 10/11/2017

Puigdemont fa una crida a la ciutadania perquè acudeixi a la manifestació de l'11-N

Serret, Puig i Ponsatí també demanen a la ciutadania que surti al carrer per reclamar la llibertat dels presos polítics

Ara
1 min
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, explica l'estructura del Govern al Parlament

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha publicat un vídeo a través de Twitter on fa una crida a la ciutadania perquè acudeixi a la manifestació de l'11 de novembre, convocada per l'ANC i Òmnium Cultural a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puigdemont ha demanat que la mobilització sigui "un clam alt, clar i unitari" per exigir "llibertat i democràcia". "Volem que tota la gent que és fora o a la presó torni a casa", ha expressat el president de la Generalitat.

Puigdemont ha demanat que la manifestació sigui massiva per enviar un missatge "a l'estat espanyol, que no pot continuar així". D'altra banda, també ha reclamat que la veu de la ciutadania arribi a Europa, "que no pot mirar cap a una altra banda", i a "tots els demòcrates del món". "Hi ha un poble dempeus, digne, [...] que vol decidir a través de les urnes, sense violència, sense repressió i sense govern imposats", ha sentenciat.

La resta de consellers a Brussel·les també han penjat avui vídeos al compte d'Òmnium Cultural cridant a la participació en la manifestació d'aquest dissabte.

stats