Política 20/02/2016

Puigdemont critica que Rajoy es dediqui constantment a "posar bastons a les rodes"

El president de la Generalitat fa una crida a "respondre a cada atac mirant cap al futur"

Acn
1 min
foto_3048653

AnglèsDesprés d'un consell de ministres en què el govern espanyol va apujar el to contra l'executiu català i el va avisar que, malgrat que estigui en funcions, mantindrà el Tribunal Constitucional a ple rendiment, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha carregat aquest dissabte contra l'executiu de Mariano Rajoy per "persistir" amb la política de "posar bastons a les rodes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant una visita a Anglès, Puigdemont ha criticat que "un govern i un president en funcions" es dediqui constantment a entorpir la gestió de Catalunya. "Som un Govern que actua en contrast amb un govern i un president en funcions que no para de posar bastons a les rodes", ha afirmat el president.

Puigdemont ha contraposat l'actitud del govern espanyol amb la de la Generalitat: "El Govern de Catalunya és un govern que funciona, un govern que està actiu i fa coses", ha afirmat el president català, que ha fet una crida a plantar cara i respondre a cada atac "mirant cap al futur".

Aprofitant que ha visitat el nucli antic rehabilitat de la Cellera de Ter i ha inaugurat la nova biblioteca d'Anglès, Puigdemont ha reivindicat el paper de les biblioteques "com a ròtula articuladora de com volem que sigui la nostra societat del futur" i ha defensat que "un país progressa i pot garantir el futur dels seus fills si és integrador, cohesionador i fa que tothom tingui accés de manera universal a la cultura".

stats