Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Puigdemont avisa que Espanya "no té futur" i l'única opció per a Catalunya és la independència

L'alcalde de Girona dóna el tret de sortida a la segona assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència

"Si Espanya fos un verb, no podria conjugar el seu futur". Així de contundent ha estat l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, aquest dissabte al matí durant la presentació de la segona assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència. Per això, Puigdemont ha alertat que davant un estat espanyol "sense futur" l'única opció possible per a Catalunya passa per la creació "d'un estat propi". "L'estat espanyol no ha tingut futur ni quan les coses anaven bé. Per tant, la nostra obligació com a alcaldes és trobar una proposta de futur per a la nostra gent", ha sentenciat Puigdemont.

L'alcalde de Girona, que ha ressaltat que la ciutat té el cor "profundament català", ha estat l'encarregat d'inaugurar la segona assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència, presidida per l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, que compta amb la presència de més de 200 representants de diversos municipis catalans.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT