Política 20/04/2017

Puigdemont trasllada a una delegació de diputats suïssos el compromís amb el referèndum

Els parlamentaris també s'han trobat amb Carme Forcadell al Parlament

Ara
1 min
Carles Puigdemont rep la delegació de diputats suïssos al seu despatx del Palau de la Generalitat

BarcelonaEl president de la Generalitat, Carles Puigdemont, s'ha reunit aquest dijous al seu despatx del Palau amb una delegació de diputats suïssos que han vingut a Catalunya per conèixer de primera mà la situació del país. El grup, convidat pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) i la Delegació del Govern de la Generalitat a França i Suïssa, també ha visitat el Parlament i s'ha reunit amb la presidenta, Carme Forcadell.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el decurs de la trobada amb Puigdemont, s'han abordat temes com la situació política de Catalunya, el compromís del Govern de convocar un referèndum com a molt tard al setembre i els passos que s'estan duent a terme al respecte. A la reunió de Palau també hi han participat la secretaria d'Afers Exteriors del Govern, Maria Badia; el delegat del Govern a França i Suïssa, Martí Anglada, i el secretari general del Diplocat, Albert Royo.

De la mateixa manera que en la reunió a Palau, durant la visita al Parlament la delegació suïssa ha analitzat amb Forcadell la situació política a Catalunya i Europa. Un diputat de cada partit de l'hemicicle, amb l'excepció del PP, ha participat en la trobada per acompanyar els seus homòlegs. També Badia, Anglada i Royo els han acompanyat.

Aquesta és la segona visita d'una delegació parlamentària suïssa. El grup de parlamentaris estava format per Viola Amherd i Yannick Buttet, del Partit Democratacristià; Lisa Mazzone, del Partit ecologista, i Mathias Reynard, del Partit socialista.

stats