Reunió protocol·lària entre Puigdemont i l'inspector general de l'exèrcit espanyol

El president de la Generalitat inclou Ricardo Álvarez-Espejo en la seva ronda de contactes a l'inici del mandat

En el marc de les trobades que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha mantingut amb  tots els grups polítics i diversos dirigents empresarials, aquest divendres el cap de l'executiu s'ha reunit amb l'inspector general de l'exèrcit, Ricardo Álvarez-Espejo, amb qui ha mantingut una reunió de "to correcte i cordial" a Palau, segons fonts governamentals. 

Malgrat els episodis en què alts càrrecs militars  han opinat sobre el procés independentista, la situació política a Catalunya no ha estat objecte de conversa a la trobada. Tant Puigdemont com Álvarez-Espejo s'han limitat a tenir el "paper institucional" que els pertoca, afegeixen les mateixes fonts. L'inspector general, recentment, també es va reunir amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Des que va ser investit president de la Generalitat, l'exalcalde de Girona ha fet contactes amb tots els partits –la  primera va ser la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, i a continuació l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau– per copsar els ànims dels partits a l'inici del mandat, a més de trobar-se amb vuit lobis empresarials per saber com respira el món econòmic en relació al procés independentista i també la situació de crisi, entre altres coses. Ahir mateix va ser el torn del president del Cercle d'Economia, Anton Costas.