Publicitat
Publicitat

Pujol: "No hi pot haver independència mentre el cambrer de Puigcerdà contesti en castellà al negre que li parla en català"

El president torna a insistir en una entrevista a TV3 que l'encaix de Catalunya amb Espanya "no funciona des del 2000"

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha dit aquest dimarts en una entrevista al programa Divendres, de TV3, que ja no pot "creure" en l'encaix de Catalunya a Espanya, que és "inviable des de l'any 2000".

Pujol ha volgut puntualitzar, però, que la via de la independència és impossible "mentre el cambrer de Puigcerdà parli en castellà al negre que parla com Pompeu Fabra".

Respecte a la iniciativa d'una parella d'empresaris de Siurana d'engegar una campanya pel tancament de caixes, el president ha dit que "és un gest positiu", però que la línia d'acció "la marca el president de la Generalitat".

Pujol ha sortit també en defensa de les polítiques d'austeritat del govern que, segons ell, ja han sigut aplicades "pels països que van bé" d'Europa, com Alemanya, Suècia, Finlàndia, Holanda i Àustria, mentre que els que van malament, entre ells Espanya, "han actuat com si fossin als anys 60", sense controlar la despesa.

RE

Més continguts de