Política 26/09/2014

L'exparella de Jordi Pujol Ferrusola estudia personar-se si el jutge Ruz no admet Manos Limpias

Demana a l'expresident Pujol que no s'emboliqui amb la bandera catalana i "prengui per idiotes els espanyols"

Europa Press
1 min

MadridL'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, ha assegurat aquest divendres que estudia personar-se com a acusació particular contra el fill gran de l'expresident de la Generalitat si el jutge instructor, Pablo Ruz, no accepta que Manos Limpias es personi. En declaracions a Antena 3, Álvarez ha justificat aquesta mesura perquè vol "evitar un pacte de la Fiscalia" amb Pujol Ferrusola, i ha lamentat que el jutge Ruz estigui posant moltes pegues a Manos Limpias per personar-s'hi. L'exparella de Pujol no entén per què el jutge no va imposar mesures cautelars a Pujol Jr. després de cridar-lo a declarar la setmana passada.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Jo he vist treure diners d'Andorra, he vist caixes fortes amb moltíssims diners, i et diuen: 'Molt bé, gràcies maca, d'aquí a dos anys anem a preguntar-li a aquest senyor si és veritat'", ha lamentat Álvarez, al·ludint la declaració que ella mateixa va fer davant Ruz el gener del 2013.

Opina que encara hi ha molts aspectes que cal investigar, i ha esmentat que l'advocat dels Pujol, Cristóbal Martell, és també qui "custodia el pacte secret" entre el PP català i l'agència de detectius Método 3, i és també advocat del diputat socialista José Zaragoza.

Compareixença de l'expresident al Parlament

Álvarez ha augurat que, en la seva compareixença davant el Parlament, l'expresident Jordi Pujol explicarà el que li convingui, però li ha demanat que no s'emboliqui amb la bandera catalana i "no prengui per idiotes" els espanyols. Segons la seva opinió, la suposada herència familiar a l'estranger admesa per Pujol al juliol és "una presa de pèl". "Si només tinguessin quatre milions, no estaria la família anant a Andorra a impedir que es bolquin més dades", ha dit.

stats