Política 12/10/2011

El número 1 de la llista de PxC a Cornellà, identificat pels Mossos al concert 'ultra'

Sergio Serralbo Ramírez era al bar The Other Place durant l'acte organitzat per Democracia Nacional

Acn
1 min

BarcelonaUn dels nombrosos identificats pels Mossos d'Esquadra dins del bar del Poblenou on s'ha celebrat un concert ultra és el número 1 de Plataforma per Catalunya (PxC) a les llistes municipals de Cornellà de Llobregat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha pogut comprovar in situ l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Sergio Serralbo Ramírez, ha arribat a la zona una estona abans que comencés el concert i posteriorment ha entrat al bar The Other Place, on les joventuts del partit ultradretà Democracia Nacional han organitzat l'acte amb motiu de la festa de la Hispanitat.

Després dels aldarulls amb els antifeixistes, Serralbo s'ha quedat a dins del local, però ha estat un dels identificats pels Mossos quan han entrat al bar, després dels incidents que s'han produït a la porta quan un grup l'ha atacat amb pedres.

Serralbo es va presentar per PxC com a número 1 per l'Ajuntament de Cornellà en les últimes eleccions municipals, i es va quedar a pocs vots de ser regidor. El candidat ja ha tingut altres problemes amb la justícia, com un procés obert per injúries i amenaces quan va treure una arma de foc en una discussió de trànsit.

stats